Ruilen & retourneren

Het kan helaas gebeuren dat je niet tevreden bent over je bestelde artikelen. Ook hiermee helpen we je graag. 


RETOURNEREN

Hier vindt je een beschrijving van ons stappenplan om artikelen te retourneren.

 

1. Herroepingsrecht

Na ontvangst heb je het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst met THE BEST GIFT te herroepen. Na deze melding heb je nog 14 dagen om de producten terug te sturen. De geretourneerde artikelen zijn hierbij (indien redelijkerwijs mogelijk) ongedragen, onbeschadigd en verpakt in de originele verpakking.

 

2. Je annulering doorgeven

Stuur een mail naar info@thebestgift.nl met vermelding van je ordernummer en de artikelnummer(s) van de artikelen die je wilt retourneren of vul het onderstaande formulier in.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen. 

 

3. Verstuur je pakket!

Het pakket mag verstuurd worden naar:

THE BEST GIFT

De Meren 1425

6605 XX WIJCHEN 

NEDERLAND

 Zowel het risico van verzenden als de kosten bij een retour zijn voor eigen rekening van de klant.

Daarom adviseren wij om jouw retourzending met Track & Trace te versturen. Daarnaast adviseren wij om het bonnetje met Track & Trace- code goed te bewaren tot jou retourzending is verwerkt.

 

De kosten voor het verzenden met Track & Trace bij PostNL zijn:

Voor een brievenbus-pakket tot 2kg.

Verzendlabel: (online te regelen via PostNL) €4,10

 

Voor een pakket tot 10kg

Verzendlabel:(online te regelen via PostNL) €6,75

 

Voor een pakket van 10 - 23 kg

Verzendlabel:(online te regelen via PostNL) €13,00

 

4. Terugbetaling 

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. We mogen wachten met terugbetalen totdat we de producten of het verzendbewijs van de retour ontvangen hebben. Als een product is gebruikt of beschadigd kunnen wij de kosten voor de waardevermindering in rekening brengen. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg is van het gebruik van de artikelen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Na verwerking van jouw retourzending wordt het aankoopbedrag teruggestort via dezelfde methode als waar de bestelling mee betaald is. Het aankoopbedrag staat binnen drie werkdagen dan op je rekening.


RUILEN

Wanneer je een artikel om wilt ruilen, mag je deze via het bovenstaande stappenplan retourneren en de gewenste artikelen opnieuw bestellen. Op deze manier is je bestelling het snelst in huis. 

Je mag contact opnemen via het formorlier of via info@thebestgift om aan te geven dat het om een ruiling gaat. Graag aangeven met welk artikel je wilt ruilen.


RUILEN EN RETOURNEREN


Bedankt voor het invullen. 

Je krijgt van ons een bevestiging waarneer wij jouw geretourneerde product hebben ontvangen.